Praktijkinfo

Sinds 2008 is de Maatschap voor Fysio- en Manuele therapie Claassen en Cools gevestigd op het Raadhuisplein 13 in Cadier en Keer.


Wij zijn beide naast fysiotherapeut ook master manueeltherapeut volgens SOMT. Daarnaast is er in de praktijk ook een fysio-oedeemtherapeut werkzaam en werken we samen met een diëtist en een medisch pedicure.
 
Fysiotherapie is voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat waarbij de patiënt centraal staat.  Wij stellen voor u een individueel op maat gesneden herstelprogramma samen. Actieve revalidatie en functionele training zijn daar belangrijke onderdelen in. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten actief deelnemen aan hun herstel. De  therapie is erop gericht u daarbij zoveel mogelijk te stimuleren en activeren. Werken aan belastbaarheid en op termijn onafhankelijk van de fysiotherapeut kunnen trainen.
U heeft geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dit betekent dat u rechtstreeks met onze praktijk contact op kunt nemen om een afspraak te maken.
 
De praktijk is rolstoel toegankelijk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.